Disclaimer

Inhoud van de website

We proberen de informatie op ijsbrandvanbelleghem.nl actueel te houden, echter is het mogelijk dat informatie op deze website verouderd is. De privacy statement staan duidelijk op de website vermeld. De informatie op deze website verstrekken wij zonder enige garantie en aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wij zijn niet aansprakelijk voor enig gevolg wegens het opvolgen of toepassen van de via deze website verkregen informatie.

Privacy

Uit bezoek aan onze website verkregen informatie wordt alleen gebruikt ter verbetering van de site en voor bezoekstatistieken. Persoonsinformatie wordt uitsluitend gebruikt voor het inschrijven voor deelname en het beantwoorden van vragen of suggesties. U bent zelf verantwoordelijk voor de gegevens die u aan ons verstrekt en het actueel houden hiervan. Op de verwerking van uw gegevens is onze privacy statement van toepassing. Lees onze volledige privacy verklaring.

Auteursrecht

Deze website en de inhoud daarvan is auteursrechtelijk beschermd. Alleen persoonlijk en niet-commercieel gebruik van de inhoud van deze site is toegestaan met bronvermelding. Gehele of gedeeltelijke overname, omschrijven van artikelen zonder bronvermelding, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan. IJsbrand van Belleghem.nl behoudt zich het auteursrecht voor van haar berichten, beeldmerken, logo’s, illustraties en foto’s. Wilt u hiervan gebruik maken, stuur ons dan een e-mail info@ijsbrandvanbelleghem.nl

Aansprakelijkheid

IJsbrand van Belleghem.nl is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie, noch voor schade die het gevolg is van problemen veroorzaakt door het verspreiden van informatie via internet. Voorbeelden hiervan zijn storingen, onderbrekingen, fouten of vertraging in het verstrekken van informatie via internet door IJsbrand van Belleghem.nl. IJsbrand van Belleghem.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van websites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.